به گزارش ميراث آريا (chtn) دکتر ابوطالب حافظي، ، گفت: شوراي نظارت مرکزي مدارس غيردولتي آموزش و پرورش اين شيوه‌نامه را تصويب کرده است و بر اساس آن متقاضيان مي‌توانند به آموزش و پرورش استثنايي استان خود مراجعه و پس از گذراندن مراحل اداري و تکميل مدارک، نسبت به تاسيس اين مراکز اقدام کنند.

وي افزود: پس از تاييد و تصويب صلاحيت متقاضيان، مجوز تاسيس مراکز غيردولتي آموزش توانبخشي دانش‌آموزان صادر مي‌شود که اين مجوز دو ساله است و پس از گذشت 3 سال از زمان تاسيس اين مراکز به شرط کسب گواهي کيفيت و صلاحيت حرفه‌اي کارکنان مجوز رسمي دريافت خواهند کرد.

به گفته مدير کل دفتر مدارس غيردولتي آموزش و پرورش، در اين مراکز دانش‌آموزاني که دچار اختلال يادگيري و ذهني هستند آموزش داده مي‌شوند، لذا دانش‌آموزاني در اين مراکز ثبت‌نام و آموزش مي‌شوند که عقب‌ماندگي ذهني ندارند، اما در يکي از زمينه‌هاي درسي و يادگيري به طور فاحشي نياز به بازآموزي و توانبخشي دارند، چرا که عمده اختلال اين دسته از دانش‌آموزان در گوش دادن، فکر کردن، سخن گفتن، خواندن، نوشتن، درک مطلب، هجي کردن، محاسبه و جمع و تفريق اعداد و مهارت‌هاي آموختن است.

دکتر حافظي در پايان خاطرنشان کرد: بر اساس مصويه شوراي مرکزي مدارس غيردولتي به ازاي هر پنج هزار دانش‌آموز ابتدايي در مناطق آموزشي به يک مرکز مجوز فعاليت صادر مي‌شود. 202

انتهای پیام/

کد خبر 138910183